עונה ראשונה


 
 
שם הקונצרט  תאריך
יום ה'
נגנים תוכנית הקונצרט
אולם הקשתות
20:30
  תוכנית קולינרית
המטבח של רמה
 18:00
קונצרט מספר 1
מסולו ועד סימפוניה


תעוד הקונצרט

 
24/11/2011 רביעיית הפסנתר הישראלית:
רויטל חכמוב-פסנתר
גלעד הילדסהיים-כינור
שולי ווטרמן-ויולה
עירא גבעול-צ'לו
מסולו ועד סימפוניה
בטהובן- רביעיה במי במול מז'ור אופוס 16
שופן- שבעה ואלסים לפסנתר סולו
-הפסקה-
בטהובן- סימפוניה מספר 3 "ארואיקה" אופוס 55 בעיבוד לרביעית פסנתר של תלמידו וחברו המלחין פרדיננד ריס
ארוחה בסימן המספרים 7 ו-3
פתיח: 3 קרוסטינים עם: גבינת עיזים ודבש, בצל מקורמל וטימין, זיתים מנטף ועלי זעתר טריים
ראשונה: מרק ארטישוק ירושלמי, בריוש וכמהין
עיקרית: נתח שייטל צרוב בגריל, עם 7 ירקות של סתיו
פרה קינוח: 7 וריאציות על רימון
קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): מוס שוקולד, פנקוטה תפוחים ואגס מקורמל בתבלינים
קונצרט מספר  2
טובים השניים


תעוד הקונצרט



 
22/12/2011 דואו פסנתר סילבר-גרבורג
סיון סילבר-פסנתר
גיל גרבורג- פסנתר
טובים השניים
פרנץ שוברט – פנטסיה  בפה מינור אופוס 103, 940 .D
רחמנינוב - 6 קטעים אופוס 11
-הפסקה-
שומן - 6 אטיודים קאנוניים אופוס 56
רוול - סויטה ספרדית
  ארוחה שכולה מנות זוגיות  הנאכלות בצוותא
פתיח: שורש סלרי אפוי בבצק מלח, גבינת סנט-מור וצאטני של בצלי אשקלון  
ראשונה: כבד עוף בבלסמי על "ריזוטו פריקי"
עיקרית: קדרת לחי עגל וירקות שורש מבושלים בסיר ברזל כבד בטאבון
פרה קינוח: שחור ולבן לשניים
קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): סופגניית רום באבא עם מלבי וקונפיטורת תותים


 
קונצרט מספר 3
בעיקר ברהמס





 
26/01/2012






 
יבגני יהודין - קלרנית
צבי פלסר - צ'לו
רויטל חכמוב - פסנתר
 
בעיקר ברהמס
מוצרט – טריו לקלרנית, צ'לו ופסנתר- "קגלשטדט" (עיבוד של הטריו המפורסם לקלרנית ויולה ופסנתר)  ק.498 
ברהמס – סונטה לצ'לו ופסנתר במי מינור, מס. 1

-הפסקה-
קלרה ויק שומן  רומנסה אופוס 7 לפסנתר וצ'לו
ברהמס – טריו לקלרנית, צ'לו ופסנתר בלה מינור, אופוס 114
רומנטיקה באוכל
להתחיל: סופלה גבינות עיזים וצאטני עגבניות שרי
ראשונה: סביצה של ברבוניות, אפרסמונים מוחמצים, וחצילים על הגריל
עיקרית: לחי עגל נימוח, מרמלדת תפוחים וירקות שורש ברוזמרין
לפני קינוח: אננס מקורמל
קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): פונדו שוקולד ותותים
 
 
קונצרט מספר 4
אש ואהבה בברוק





 
01/03/2012 קלייר מגנאג'י-סופרן
יניב ד'אור-קונטרטנור
צבי אורליאנסקי-צ'לו
אביעד שטיר-צ'מבלו
 
אש ואהבה בבארוק
הנרי פרסל -
Music for a while. I attempt from love’s sickness. The plaint 
If music be the food of love.  Not all my torments. An evening hymn

 ג'וליו קאצ'יני-
Amarilli mia bella. Amor l’ali m’impenna.  lcissimo sospiro
 
ג'ובני בטיסטה פרגולזי-
דואטים מתוך "סטאבט מאטר"
 
 ---הפסקה---
 
גאורג פרידריך הנדל-
מתוך האופרה "יוליוס קיסר"
Se Pieta.  Aure de per pieta. Si pietata. Da Tempesta
Duet - final duet Caesar-Cleopatra
            
כריסטוף ויליבאלד פון גלוק-
מתוך האופרה אורפאו ואאורידיקה
Duet - Orfeo and Euridice. Che Fiero momento .. Che faro senza Euridice
 
קלאודיו מונטוורדי-
Scene of Ottone from L’incoronazione di Poppea. Pur ti miro (duet)
 
אש ואדמה, אש ואוכל:
פתיח: פרפה לימון ולוקוס בעשן אקליפטוס
ראשונה: מחבת לוהט ושייטל
קונסומה ברווז וממליגה תירס
עיקרית: אוסובוקו צלוי בטאבון בתוך עשבי תבלין וירקות אפויים...
לפני קינוח: תות עטוף בשוקולד לבן מריר וחלב
קינוח (יוגש בהפסקה בקונצרט): עוגת שוקולד מעושנת ברוזמרין ושקדים מסוכרים בזעפרן
קונצרט מספר 5
וינה, המבורג, וינה




 
29/03/2012 שלישית ירושלים:
ירון רוזנטל -פסנתר
רועי שילוח-כינור
אריאל טושינסקי-צ'לו
וינה, המבורג, וינה
היידן
טריו מספר 32 בלה מז'ור:
אלגרו מודרטו
אנדנטה
אלגרו

 ברהמס
 טריו מספר 2 בדו מז'ור:
אלגרו
אנדנטה קון מוטו (נושא ווריאציות)
סקרצו-פרסטו,  טריו- פוקו מנו פרסטו
פינאלה- אלגרו ג'וקוזו

 
 ---הפסקה---
 
שוברט
טריו מספר 1 אופוס 99 בסי במול מז'ור:
אלגרו מודרטו
אנדנטה- און פוקו מוסו
סקרצו- אלגרו
רונדו- אלגרו ויואצ'ה


 
פיוז'ן של מעורב ירושלמי, שניצל ושטרודל...

פתיח:  מוס פלפלים וירקות עונתיים 
ראשונה:  חזה ברווז בתבשיל מעורב ירושלמי ופסטה בשלל צבעים
עיקרית:  סינטה עטופה בבריוש תבלינים, קיש שום ירוק ורוטב פורטובלו
פרה קינוח:  שלוש וריאציות של תפוח
קינוח: גלידת פיסטוק על פילו וריבת חצילונים
 
קונצרט מספר 6
רסיטל שורשים




 
17/05/2012
(שימו לב לתאריך החדש)
רויטל חכמוב-פסנתר
 
רסיטל שורשים
רונן שפירא/עבד אל והאב- "אינתא עומרי" (1/4 מצרי ו 100% ישראלי) אלבניז- סויטת אספניול (1/4 ספרדי) -הפסקה-
שופן- סונטה מספר 2 (1/4 פולני) חצ'אטוריאן- טוקטה (1/4 ארמני)
מה אפשר לבשל משורשים?
מה זה אוכל שורשי?

פתיח:
מרק ארטישוק ירושלמי
ראשונה:
בצל ספרדי ממולא במוסלין של קוקי סאן ז'אק
עיקרית:
קונפי של שוק ברווז בליווי לזניית שורשים
לפני הקונצרט:
בטטה ומנדרין
קינוח:
גלידת פיסטוק על פילו וריבת חצילונים

 
קונצרט מספר 7: בוטל
עקב ביטול הביקור בארץ של הפסנתרן מתן פורת
הפסנתר האימפריסיוניסטי: אויר, מים, צלילים וצללים

 
17/05/2012 מתן פורת -פסנתר
רויטל חכמוב -פסנתר
רוול-משחקי מים
דביוסי -השתקפות במים
דביוסי-דגי זהב
ליסט-משחקי מים בוילה ד'אסטה
דביוסי גנים בגשם
דביוסי קרסה לשני פסנתרנים של אחר הצהריים
ארוחת דגים טריים
ודגים מעושנים במעשנה שלנו
קונצרט מספר 8
משני עברי הפירנאים


כרטיסים לקונצרט

כרטיסים 
לקונצרט + ארוחה

 
14/06/2012 רביעיית הפסנתר הישראלית
רויטל חכמוב, פסנתר
גלעד הילדסהיים, כינור
שולי ווטרמן, ויולה
עירא גבעול, צ'לו
משני עברי הפירנאים
טורינה- רביעית פסנתר
מוצרט- רביעית פסנתר מספר 2 במי במול מז'ור
 -הפסקה-
שוסון- רביעית פסנתר
תפריט טאפס
פתיחים

סרדין בטמפורה של ערק פאשה

שלב ראשון
3 טאפסים מהיבשה:
   "חמון" של חזה ברווז וסלט פקוס
   3 וריאציות של סלק
   סוכריות ברינזה


שלב שני
3 טאפסים מהים:
   פילה של פרידה עם בצל ירוק על הגריל ורוטב קסימנז
   קרפצ'יו של טונה ופלפלים ירוקים
   גספצ'יו עגבניות וסורבה עגבניות


פרה קינוח
סורבה משמש ויוגורט מצומצם

 קינוח: (יוגש בהפסקת הקונצרט)
פנקוטה
 


הסתיימה העונה העשירית.
פרטי העונה הבאה יפורסמו בהמשך.

 


 
הצטרפו אלינו
מלאו את הפרטים ונעדכן אתכם על הקונצרטים הבאים!
חדשות ועידכונים
 

 


 
pianonataf@gmail.com
שאלות?  054-970-2345

לייבסיטי - בניית אתרים